Clatite cu branza si oregano

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2017 | 3597 vizualizari

 

Mie asta mi se pare compozitia ideala de clatite. Asa ca am folosit compozitia pentru clatitele aperitiv cu branza si pentru clatitele cu finetti. Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/clatite-aperitiv-cu-telemea-si-oregano/

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 350 ml apa
  • 500 g faina
  • 2 linguri de ulei
  • un praf de sare
  • telemea
  • oregano
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu branza si oregano:

Mai intai, pregatim compozitia pentru clatite: punem ouale intr-un bol, adaugam un praf de sare si le batem putin cu telul. Adaugam apa si batem in continuare, iar apoi faina treptat. Compozitia trebuie sa fie moale, sa curga. Daca vi se pare prea groasa, mai adaugati putina apa (sau putina faina, daca este prea subtire).

Adaugam si uleiul. Incingem bine o tigaie de teflon sau speciala pentru clatite si punem cu polonicul din compozitie. Lasam sa sa coaca pe ambele parti.

Punem branza pasata cu furculita pe clatite si le rulam. Pudram cu oregano uscat. Daca doriti, puteti amesteca oregano cu branza.

TIPS-URI

1

Din aceasta compozitie, puteti face si cu finetti sau cu gem.

2

Eu am facut si un tort de clatite cu finetti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza si oregano" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu crema de branza si cascaval