Un deser nemaipomenit!
Se adauga ingredientele in ordinea sus mentionata, amestecand cu mixer-ul bine, dupa fiecare ingredient in parte.
In momentul in care aluatul este gata se da la frigider cam 30 de minute iar intre timp feliem bananele cat mai subtire si se pregateste o tigaie din teflon.
Dupa ce am pus tigaia la incins cu putin ulei incepem sa turnam aluatul cu ajutorul unui polonic , peste aluat punem feliile de banane si prajim bine pe ambele parti.
Scoatem pe o farfurie , ungem bine cu finetti si impaturim clatita in 4 cu bananele la inerior si ..... POFTA BUNA!
1
tigaia neaparat sa fie din teflon deoarece exista riscul de a se lipi bananele
2
lasati sa se coaca la foc mic pana ce in momentul in care scuturati tigaia ,clatita se va misca singura
3
nu turnati foarte mult aluat deoarece fiind mai gros se va mai umfla din cauza prafului de copt, turnati cat sa acoperiti suprafata tigaii