Ciupercute umplute cu legume

de Sanda s in Aperitive / Garnituri, 16 Oct 2011 | 30475 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci potrivite
  • zarzavat (morov, ceapa)
  • ulei
  • sare
  • cascaval (branza)
  • ou
  • rosie
  • smantana
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute umplute cu legume:

Se toaca coditele de la ciuperci cu ceapa, morcovul si o rosie, totul se condimenteaza si se caleste in putin ulei. Cu compozitia rezultata se umple ciupercile dupa care se bate un ou cu smantana si putina verdeata, se pune deasupra, se rade cascaval, se unge o tava se aseaza ciupercile, se pune o folie de aluminiu deasupra si se da la cuptor circa 20 minute.

Dupa cele 20 de minute se ia folia jos si se mai lasa la cuptor cateva minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute umplute cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu ciuperci in vin