Ciupercute umplute

de cristinne in Aperitive / Garnituri, 26 Mar 2011 | 4643 vizualizari

 

Ciupercute umplute cu mozzarella

 

INGREDIENTE

  • ciuperci (500gr);
  • 1 morcov,
  • 1/2 telina;
  • 1 ceapa,
  • 150 gr mozarella,
  • ulei,
  • condimente;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute umplute:

Se taie coditele de la ciuperci, morcovul, telina si ceapa, cubulete mici si se calesc usor in 2 linguri de ulei de masline. Se umplu ciupercutele frumos cu mixul calit si se dau la cuptor 20 minute pana se inmoaie, se coc. Cu 3 minute inainte de a le scoate, se taie cubulete sau se rade mozarella si se presara pe fiecare ciuperca. Se mai lasa nitel, se scot si se servesc ca aperitiv sau ca garnitura la orice. Noi le-am servit cu pui la gratar. Sunt extrem de delicioase si sanatoase: sunt gatite la cuptor, legumele sunt doar usor calite/inmuliate, mozarella e o branza excelenta si fara prea multe grasimi , asadar savurati-le cu placere!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

pe 17.12 la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

pe 17.12 la 07:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]