Ciupercute picante

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2010 | 4465 vizualizari

 

Un aperitiv gustos, care se prepara foarte rapid si usor.

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci micute
  • 300 g carnat proaspat de porc
  • 100 g cascaval ras
  • Piper cu aroma de usturoi
  • Sos de ardei iute
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute picante:

Spalam ciupercile si le indepartam coditele.Tapetam o tava cu hartie pergament pe care o ungem cu putin ulei. Scoatem tocatura, din intestin si umplem ciupercutele pe care le asezam in tava. Presaram deasupra piper, cate putin cascaval si punem o picatura de sos iute pe fiecare ciupercuta.Introducem tava in cuptorul incalzit pentru 30’ la foc mediu. Se consuma reci.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute picante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive cu ciuperci