Ciupercute cu branza la cuptor

de SENO in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2011 | 6754 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignion (proaspete nu din coserva)
  • branza telemea sau cascaval
  • ulei
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute cu branza la cuptor:

Ciupercile se curata,se spala si se lasa la uscat sau se sterg de apa si se rup cu grija piciorusele.Branza se da pe razatoare si se amesteca cu piciorusele tocate.

Cu acest amestec se umplu ciupercutele,se presara piper macinat si se pun in tava unsa cu ulei.

Se dau la cuptorul incins dinainte cam 30 de minute.Sant delicioase.

TIPS-URI

1

se mai pot umple cu un amestec facut din branza,sunca sau bakon si masline tocate

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute, la cuptor