Ciuperci umplute si piept de pui la gratar

de r3nat02006 in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2013 | 7123 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci chammpignon
  • 150 gr sunca pui
  • 150 gr cascaval
  • 250 gr piept pui
  • 1 legatura ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute si piept de pui la gratar:

Ciupercile se curata si se spala sub jet de apa iar apoi se lasa la uscat pe prosoape de hartie, intre timp sunca de pui se feliaza cubulete iar cascavalul se da pe razatoarea mica intr-un vas. se taie 5-6 frunze de ceapa rondele subtiri intr-un vas. Pieptul se gateste separat dupa cum doreste fiecare ( eu l-am facut fript pe grill)

Se umplu ciupercile cu cascavalul ras si sunculita taiata cubulete, iar deasupra se orneaza cu cateva rondele de ceapa.

Se introduc in cuptor la 180 grade pentru 30 min. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute si piept de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Saratele