Ciuperci umplute si piept de pui la gratar

de r3nat02006 in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2013 | 7076 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci chammpignon
  • 150 gr sunca pui
  • 150 gr cascaval
  • 250 gr piept pui
  • 1 legatura ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute si piept de pui la gratar:

Ciupercile se curata si se spala sub jet de apa iar apoi se lasa la uscat pe prosoape de hartie, intre timp sunca de pui se feliaza cubulete iar cascavalul se da pe razatoarea mica intr-un vas. se taie 5-6 frunze de ceapa rondele subtiri intr-un vas. Pieptul se gateste separat dupa cum doreste fiecare ( eu l-am facut fript pe grill)

Se umplu ciupercile cu cascavalul ras si sunculita taiata cubulete, iar deasupra se orneaza cu cateva rondele de ceapa.

Se introduc in cuptor la 180 grade pentru 30 min. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute si piept de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu branza