Ciuperci umplute la tigaie

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2014 | 5414 vizualizari

 

Este deja cald si nu putem gati la cuptor asa ca trecem la operatiunea ,sub capac-la tigaie . Si mai rapid , si cu mai mare economie de energie calorica .

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci
  • 200 gr cas de oaie
  • 200 gr carnati de Silezia
  • codite de ceapa verde
  • ardei gras rosu
  • ulei masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la tigaie:

Ciupercile se curata  de codite si se spala . Se sareaza .

Se feliaza casul , carnaciorii ardeiul si ceapa verde .

Se aseaza in fiecare ciupercuta  cas, verdeata, ardei si carnat .

Se stropesc cu putin ulei de masline

In prima faza se pregatesc 10 min . sub capac .

Ciupercile spalate si sarate vor elibera lichid .

In a doua faza se ridica capacul pana se evapora lichidul in exces .Piparati.

Serviti ciupercile umplute atat calde cat si reci insotite de  ridichi ,rosii sau ardei ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute, la cuptor