Ciuperci umplute cu chiftelute

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2010 | 5258 vizualizari

 

din ciclul - nimic nu se pierde , totul se transforma -
am observat ca am preparat prea multe chiftelute si le-am dat o noua destinatie si infatisare !!!

 

INGREDIENTE

  • chiftelute
  • ciuperci champignion
  • branza de vaca cu smantana [ fagaras ]
  • 1 lingurita chimen
  • sare
  • piper
  •  unt
  • pt decor : ardei rosu si verdeata .
  • ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu chiftelute:

Ciupercile se curata de codite si se sareaza .

Branza cu smantana se amesteca cu piper si chimen .

In fiecare ciuperca se pune unt cat un grauncior , o chifteluta increstata iar in mijlocul acesteia o jumatate de lingurita   cu pasta  de  branza .

Se decoreaza dupa inspiratie , se pun in tava teflonata . se stropesc cu putin ulei de masline si se dau 15min . la cuptor ptr. gratinare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu chiftelute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

ieri la 13:30

Supă cremă de conopidă - Deliciu fin și cremos

ieri la 10:24

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob cu ciuperci (vegetarian)