Ciuperci umplute cu cascaval

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 15 Iul 2013 | 35774 vizualizari

 

Simplu de facut, dar foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 50 g cascaval Delaco
  • putin unt
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu cascaval:

Ciupercile se curata, se scot coditele, se spala bine si se pun la scurs.

Palariile mari se pun intr-o tava.

Restul ciupercilor si coditele se pot folosi la alt preparat.

in fiecare palarie din tava se pune o bucatica de unt si se presara sare si piper.

Se introduc in cuptor 15-20 minute pana se inmoaie ciupercile.

Se scot, se pune cascaval ras in fiecare ciupercuta si se introduce din nou in cuptor pentru 15-20 minute pana se topeste cascavalul si se rumeneste putin.

Sunt foarte bune ca aperitiv!

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Turtite cu cartofi si sunculita