Ciuperci umplute cu carne la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 29 Oct 2019 | 4556 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciuperci
  • 200 g carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 3 linguri ulei
  • 50 g cascaval
  • 1/2 legatura marar
  • boia dulce
  • piper
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carne la slow cooker Crock-Pot:

Ciupercile se curata, se scoate codita, se spala si se pun la scurs.

Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei si se caleste ceapa tocata marunt si ardeiul taiat patratele.

Se presara sare, piper si boia.

Se adauga carnea si se caleste pana isi schimba culoarea si se evapora sosul.

Se adauga mararul tocat, se amesteca si se lasa la racit.

Se umplu ciupercile cu amestecul de carne si se pun in vasul slow cookerului Crock-Pot uns cu ulei.

Se pune capacul si se seteaza pe modul High pentru 2 ore.

Cu 15-20 minute inainte de final  se pune pe fiecare ciuperca cascaval ras.

Le-am bagat 15 minute si la cuptor pentru culoare.

Sunt bune calde dar si reci.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de gutui la slow cooker Crock Pot