Ciuperci umplute

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2010 | 3955 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci brune  
  • 1 fir ceapa rosie  
  • 1 lingura ulei  
  • 100g cascaval ras  
  • 1 lingura patrunjel verde tocat  
  • 2-3 catei de usturoi tocati marunt  
  • sare si piper dupa gust  
  • 2-3 linguri maioneza din soia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se spala si se curate ciupercile proaspete.Se scot piciorusele.Intr-o tigaie se pune ulei la incins si puneti impreuna ceapa, piciorusele ciupercilor si usturoiul tocate toate cubulete.Se lasa la calit pana se rumenesc usor si apa lasata de ciuperci s-a evaporate.Se lasa la racit,apoi se adauga cascavalul ras,partunjelul proapat tocat si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile,apoi se ung cu maioneza din soia(puteti folosii ce maioneza va place).

Totul se pune intr-o tava de yena care se unge cu putin ulei.Se baga tava la cuprotul preancins pana se rumenesc bine,dupa care se scot din cuptor.

Sunt bune atat calde cat si reci,si pot fi folosite ca si garnitura la peste,friptura sau simple ,ca aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv reteta de preparare a papanasilor rustici cu branza sarata si sos de smantana