Ciuperci umplute

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 1 Iul 2017 | 8475 vizualizari

 

O reteta simpla,delicioasa si de sezon :) 

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci mari
  • 1 morcov
  • 1 ceapa de marime potrivita
  • 1 ardei rosu
  • 1 zucchina
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Incepem prin a curata ciupercile de pielita .Le trecem apoi sub un jet de apa rece si separam palarioarele de picioruse. 

Piciorusele ciupercilor le tocam marunt.

Morcovul il curatam,il spalam si il taiem cuburi.

Ceapa o curatam de coaja, o spalam si o tocam marunt.

Ardeiul il spalam, il taiem in doua pe lung, indepartam cotorul si il curatam de seminte si nervuri. Apoi il taiem cuburi mici.

Zucchina o spalam, indepartam extremitatile si la fel, o taiem cuburi. 

Intr-o tigaie antiaderenta, punem putin ulei si adaugam legumele.Lasam la calit, potrivind de sare si piper.

Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam palariile ciupercilor. Umplem fiecare ciuperca cu amestecul de legume.

Stropim cu putin ulei si dam tava la cuptorul incins in prealabil, la 200 grade C, pentru 10 -15 minute. 

Se servesc calde, dar sunt la fel de bune si reci ! 

Pofta buna ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana cu masline si ciuperci