Ciuperci umplute

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 1 Iul 2017 | 8651 vizualizari

 

O reteta simpla,delicioasa si de sezon :) 

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci mari
  • 1 morcov
  • 1 ceapa de marime potrivita
  • 1 ardei rosu
  • 1 zucchina
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Incepem prin a curata ciupercile de pielita .Le trecem apoi sub un jet de apa rece si separam palarioarele de picioruse. 

Piciorusele ciupercilor le tocam marunt.

Morcovul il curatam,il spalam si il taiem cuburi.

Ceapa o curatam de coaja, o spalam si o tocam marunt.

Ardeiul il spalam, il taiem in doua pe lung, indepartam cotorul si il curatam de seminte si nervuri. Apoi il taiem cuburi mici.

Zucchina o spalam, indepartam extremitatile si la fel, o taiem cuburi. 

Intr-o tigaie antiaderenta, punem putin ulei si adaugam legumele.Lasam la calit, potrivind de sare si piper.

Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam palariile ciupercilor. Umplem fiecare ciuperca cu amestecul de legume.

Stropim cu putin ulei si dam tava la cuptorul incins in prealabil, la 200 grade C, pentru 10 -15 minute. 

Se servesc calde, dar sunt la fel de bune si reci ! 

Pofta buna ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]