Ciuperci umplute

de Gicuta in Aperitive / Garnituri, 2 Sep 2015 | 9622 vizualizari

 

Un aperitiv savuros care se poate servi atat cald cat si rece.

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci (cca500 g)
  • 150 g cascaval
  • 150 g sunca presata
  • 2 cepe potrivit de mari
  • 1/2 ardei rosu
  • un cubulet unt
  • sare
  • piper
  • marar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Curatam si spalam ciupercile, le scoatem cu grija coditele pe care le vom toca marunt.

Peste palariile de ciuperci presaram sare si le lasam deoparte.

Tocam ceapa, ardeiul si sunca cubulete. Cascavalul il dam pe razatoare.

Punem untul intr-o tigie la incins,adaugam ceapa si o calim cateva minute pana se inmoaie. Adaugam ardeiul, calim impreuna 1-2 minute apoi ciupercile si la final sunca. Lasam compozitia sa fiarba aproximativ 10 minute, condimentam cu sare si piper si la sfarsit adaugam marar tocat.

Intr-un vas termorezistent asezam ciupercile si le umplem cu compozitia rezultata iar deasupra punem cascaval ras. Tinem vasul la cuptor 20-25 de minute la foc mediu. Cand ciupercile s-au gatit, presaram putin marar deasupra. Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza de Bruxelles gratinata