Ciuperci umplute

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2014 | 4420 vizualizari

 

Un aperitiv rapid si gustos

 

INGREDIENTE

  • 15 ciuperci
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • 1 catel usturoi (optional)
  • 8 rosii cherii (jumate pentru fiecare ciuperca)
  • 100 gr cascaval
  • 1 lingura ulei sau unt
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita zeama lamaie
Portii: 7
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Ciupercutele le curatam si luam piciorusul de la ele . Asezam ciupercile pe o tava .

Piciorusele le taiem in cubulete mici .

Curatam ceapa si usturoiul si le teiem solzisori (cubulete sau razuite) .

Intr-o tigaie la foc mic punem ulei sau unt , iar cand este incins calim ceapa , dupa 1 minut adaugam usturoiul si piciorusele de la ciuperci taiate . Stropim cu zeama de lamaie( impiedica oxidarea ciupercilor si le ajuta sa-si pastreze culoarea alba) si asezonati cu sare si piper . Lasam sa se caleasca cam 10 minute (maxim ) .

Umplem  ciupercile cu aceasta compozitie (eu am pus cate o lingura plina intr-o ciuperca), asezam deasupra bucati de cascaval si cate o jumate de rosie cherry.

Incalzim cuptorul la 200 grade si punem tava la cuptor  pentru 15 minute .

Sunt bune calde dar si reci

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

cristeena20 1

08.06.2014, 11:51

Foarte bune!!

JulyCris 1

08.06.2014, 16:47

MOKUSKA 1

02.07.2014, 14:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu ton