Ciuperci umplute

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2013 | 21478 vizualizari

 

Un aperitiv gustos!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci champignon (aprox. 10 buc)
  • 200 gr kaizer
  • 2 cepe mari
  • frunze patrunjel
  • 200 gr cascaval
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Ciupercile se curata de pielite

Kaizerul si ceapa se taie marunt

Cascavalul se da pe razatoarea mare

Patrunjelul se taie marunt

Intr-o tigaie se pune ceapa, kaizerul si coditele de la ciuperci taiate marunt, se calesc la foc mediu pt 10 minute, asezonandu-se cu sare si piper

Intr-o tava de yena se aseaza ciupercile, se umplu cu compozitia obtinuta anterior

Deasupra se pune cascavalul ras si se da la cuptor pt 30-35 minute

Se servesc calde, decorandu-se cu patrunjel tocat

TIPS-URI

1

in umplutura se pot pune si rosii tocate marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spirale cu ciuperci