Ciuperci umplute

de lia maria in Pui, 9 Apr 2011 | 4571 vizualizari

 

Un meniu delicios pentru toti iubitorii de ciuperci si nu numai…

 

INGREDIENTE

  • 9 ciuperci mari
  • 300g piept de pui macinat
  • 4 oua
  • 1 lingura ulei
  • 200g cascaval ras
  • 3 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei kapia
  • 1 ardei iute
  • Frunze de patrunjel
  • Sare
  • Piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

 Curatam ciupercile de pielita si le indepartam codita. Pregatim o tava cu hartie de copt, asezam ciupercile, presaram sare mare peste ele si le dam la cuptorul dinainte incalzit pentru 15’.Le scoatem, golim lichidul adunat in ele si le asezam pe servet absorbant.

Intr-o tigaie, incingem uleiul, adaugam ceapa, usturoiul si ardeii, tocate toate marunt. Intre timp taiem piciorusele de la ciuperci in cubulete mici, pe care le punem in tigaie. Dupa 3-4’ adaugam si pieptul de pui macinat. Asezonam si lasam sub capac inca 10-15’, mai exact pana se evapora zeama lasata de la ciuperci. Apoi adaugam ouale ( putin batute) si frunzele de patrunjel. Amestecam totul, mai asezonam, daca e nevoie, si lasam amestecul putin la racit.

Cu o lingura, luam din amestec si umplem ciupercile apoi le asezam din nou in tava. Deasupra fiecaruia punem cascaval ras si pentru un strop de culoare, cate o frunzulita de patrunjel si un varf de cutit pasta de ardei. Dam la cuptor pentru 30’.

Sant delicioase si calde si reci. Eu le-am servit ca fel principal, alaturi de cartofi prajiti.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la rotisor