Ciuperci umplute

de Miha in Aperitive / Garnituri, 31 Iul 2009 | 11177 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci mari
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 2 catei usturoi
  • 100 g cascaval
  • 6 felii sunca de pui
  • 1 lingura smantana
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Ciupercile se curata si se spala.Se indeparteaza coditele,care se toaca marunt.Evident ca eu le-am robotit! :))

Se pune ceapa tocata marunt la prajit in cateva linguri de ulei de masline.Nu se rumeneste,doar cat sa devina sticloasa.Se adauga coditele tocate si usturoiul pisat.Se adauga si rosia decojita si taiata cubulete.

Se pune si lingura de smantana si se mai dau cateva clocote,pana scade putin.Se sareaza si pipereaza,dupa gust.

Cu acest amestec se umplu ciupercile.Se pun in tava tapetata cu hartie de copt.

Se acopera cu cate un "capac" de sunca si se presara cu cascaval ras,din belsug.

Dam tava la cuptor,la foc mediu,pana se rumenesc.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Pasiune pentru bucatarie 1

05.11.2010, 14:35

am pus si eu 5 furculite,arata tare bine,dar tot nu as mancadoar in pizza pot sa fac sacrificiul de a manca,la fel si cu maslinele

Angelina_Elena 1

31.05.2012, 09:17

cat de bine arata!

Miha 1

31.05.2012, 10:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui cu ciuperci si cascaval