Ciuperci umplute

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2010 | 7214 vizualizari

 

by Corina33 cu unele modificari. Au fost bune, bune. Multumesc Corina

 

INGREDIENTE

  • 200 g ciuperci champignon mici
  • 150 g pate
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare, piper
  • 4 linguri smantana
  • 4 linguri hrean cu iaurt (am avut gata amestecat)
  • patrunjel verde
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se curata ciupercile, se scot coditele si se umpe cu pateu, cu ajutorul unei lingurite.

Se bat ouale cu putina sare iar pesmetul se amesteca cu sare si piper.

Se dau ciupercile prin faina, ou apoi pesmet si se prajesc in uleiul incins (Vor face un pic de galagie si deranj in bucatarie).

Se scot pe un servetel de bucatarie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Pentru sos:

Amestecam samantana cu hreanul si iaurtul, condimentam si adaugam patrunjelul verde taiat.

Se serveste impreuna cu ciupercile umplute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

La Ancuta 1

09.12.2010, 22:09

Multumesc retetegg

nadina73 1

10.12.2010, 01:05

hmmmmmmmmmmm iarc ciuperci si nu m-ai strigat?

La Ancuta 1

10.12.2010, 11:13

Pai trebuie sa te mai strig? Cand sunt ciuperci o portie e rezervata pentru tine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]