Ciuperci sote cu mamaliga la gratar

de mimmi in Mancaruri de legume, 22 Aug 2011 | 4825 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • ciuperci
  • 3 catei usturoi
  • 1 ardei kapia
  • ulei
  • sare,piper
  • patrunjel proaspat Pentru mamaliga:
  • 1.5 l apa
  •  faina de malai cat cuprinde
  • sare
  • 150 g cas ras
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci sote cu mamaliga la gratar:

Pregatim mamaliga:

Punem apa la fiert,potrivim de sare si cand incepe sa fiarba se adauga putina faina de malai, casul si completam cu faina de malai in ploaie pana avem o mamaliga cu o consistenta mai tare. (sa nu uitam ca mamaliga se mai ingroasa dupa ce s-a racit) O punem intr-o foarma patrata sau dreptunghiulara si o lasam la racit. Dupa care o taiem patrate si o punem pe gratar,prajind-o pe ambele parti.

Intre timp pregatim ciupercile. Curatam cepele le tocam si le punem la calit in ulei,adaugam usturoiul taiat marunt,ardeiul taiat cubulete,ciupercile taiate felii,adaugam un pahar de apa si le lasam sa fiarba pana scade lichidul. Condimentam cu sare,piper si patrunjel tocat marunt. Servim cu mamaliguta calda !

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci sote cu mamaliga la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]