Ciuperci sote

de Dana_Retetegg in Mancaruri de post, 20 Feb 2013 | 9459 vizualizari

 

Ciuperci sote - o reteta simpla care merge foarte bine servita ca garnitura langa preparate din carne.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon brune si albe,
  • 2-3 linguri ulei de masline,
  • 3 catei de usturoi,
  • 2-3 fire de marar si patrunjel,
  • piper mozaic macinat,
  • chili cu sare de mare,
  • verdeturi de Provence.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci sote:

Intr-o tigaie am incins uleiul de masline si apoi am pus ciupercile taiate in bucati.

Am adaugat usturoiul, condimentele si verdeturile.

Am sotat cateva minute la foc mare.

Le-am servit cu mare pofta :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci sote" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (20)

ANNA_46 1

20.02.2013, 23:57

Mmmm.....ce-mi plac

Dana_Retetegg 1

21.02.2013, 10:27

multumesc!!

Rahela Velicu 1

04.10.2021, 22:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghebe cu usturoi