Ciuperci pleurotus fripte cu chives

de Panacris in Mancaruri de post, 7 Apr 2019 | 4342 vizualizari

 

Numai bune zilele astea! ;) Simpla si tare gustoasa! Inca o reteta din seria "retete de post creative" ;)
 

 

INGREDIENTE

  • ciuperci pleurotus cca. 500 g,
  • ulei de dovleac SanoVita 2 linguri,
  • sare Hymalaya,
  • chives ( cepsoara) cca. 50 g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pleurotus fripte cu chives:

Ciupercile se spala, apoi se taie fâșii, se asezonează cu sare. În tigaia cea mai folosita din Casa Zmeilor, mai bine zis Dubleta a la Turyke :D se pune uleiul de dovleac la incins, apoi se adauga ciupercile şi se lasă la fript acoperite cca. 5 minute pe o parte, apoi inca 5 minute pe partea cealalta, doar de aceea e doubleta ;) La final se adauga cepsoara tocata marunt si se mai lasa la fript cca. 2 minute. Ciupercile se servesc simple sau alaturi de pasta de avocado.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pleurotus fripte cu chives" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]