Ciuperci pane

de iry-gabriela in Aperitive / Garnituri, 11 Iun 2012 | 5321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de ciuperci in vid,
  • 2 oua,
  • faina,
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane:

Se iau ciupercile si se spala, se rup usor palariile in bucati mai mari. Sse pun la scurs pe un prosop. Se trec prin faina si apoi prin ouale batute spuma in care au fost adaugat sare si piper dupa gust. Se pun la prajit in ulei incins si se scot apoi pe un servetel de hartie pentru a se scurge surplusul de ulei . Se servesc foarte bine cu castraveti la otet dar si cu piure de cartofi sau pilaf.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Sim0na 1

12.06.2012, 12:09

De cand nu am mai mancat ciupercute pane.. Foarte bune sunt!!

Mihaela11_jo 1

12.06.2012, 14:10

Delicioase!

iry-gabriela 1

12.06.2012, 16:42

chear sunt ff bune...atentie anu seb manca prea multe ca da dependenta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pane