Ciuperci la gratar cu aripioare si sos de rosii

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 21 Iul 2011 | 4897 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci mari
  • 3 aripioare
  • 3 copanele mici
  • 1/2 conserva rosii decojite
  • 2 catei usturoi
  • otet balsamic
  • sare,piper,chili
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la gratar cu aripioare si sos de rosii:

Ciupercile se spala si se curata de pielite. Se condimenteaza si se stropesc cu otet balsamic. Gratarul se incinge si se aseaza ciupercile

Se intorc pe ambele parti,iar cand sunt gata se aseaza pe o farfurie. Un catel de usturoi se zdrobeste si se amesteca cu 1 lingura ulei. Ciupercile se imbraca in acest sos si se pastreaza la cald.

Aripoarele se pun la fiert pentru 10-15 minute,se scot,se condimenteaza si se pun si ele pe gratar pana se rumenesc. Peste pojghitele ramase in gratar se pun rosiile zdrobite si un catel de usturoi zdrobit. Se lasa se se intrapatrunda aromele,se asezoneaza cu patrunjel si se pune peste aripioare.

Pe o farfurie se aseaza ciupercile,in mijloc un inel de ardei si aripioare in sos. Se presara cu patrunjel si se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la gratar cu aripioare si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Valdostana haiduceasca