Ciuperci la cuptor cu branza cu mucegai

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2017 | 4183 vizualizari

 

Mi-am facut si eu damblaua ....ca-mi place ''branza imputita si mucegaita''....:))))

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci mari cca 600 g
  • 80 g bacon maruntit
  • 50 g brnza cu mucegai albastru
  • 30 g cascaval
  • 1 ou
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la cuptor cu branza cu mucegai:

Curatam ciupercile de pielita, coditele le taiem cubulete marunt, baconul il maruntim. Baconul impreuna cu coditele de ciuperci, le calim in putin ulei, apoi le adaugam intr-un castron, unde am taiat marunt cascavalul si branza cu mucegai. Amestecam bine si adaugam oul si omogenizam. Asezam ciupercile pe hartiute de briose, asezate in forme de silicon, umplem fiecare ciuperca si apoi dam formele la cuptor, cca 30 min. Sunt bune atata calde cat si reci. Simple si gustoase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la cuptor cu branza cu mucegai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

ULTIMELE COMENTARII

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv