Ciuperci la cuptor

de LidiaChivu in Mancaruri de post, 14 Mar 2014 | 17226 vizualizari

 

E vineri, e post, dar asta nu ne împiedică să avem o cină delicioasă!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci (eu am folosit albe şi brune)
  • o legatură de mărar
  • 1 jumătate de legătură de pătrunjel
  • o căpăţână de usturoi
  • 40 ml ulei
  • aprox. o jumătate de linguriţă de sare grunjoasă
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la cuptor:

Se spală şi se toacă verdeaţa, apoi se curăţă şi se toacă mărunt şi usturoiul. Se spală ciupercile, se desfac codiţele, care se toacă cubuleţe. Restul ciupercilor se aşază în vasul de yena sau tava de la cuptor, cu pălăriile în sus. Se amestecă toate ingredientele (respectiv codiţele tocate cu usturoiul, verdeaţa, sarea şi uleiul), se umplu pălăriile ciupercilor şi se dau la cuptorul preîncălzit la 200 de grade, timp de 20-30 de minute. Poftă bună!

TIPS-URI

1

Ciupercile pot fi doar şterse, nu neapărat spălate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pleurotus marinate la cuptor