Ciuperci la cuptor

de Mirela Suba in Mancaruri de legume, 6 Iun 2013 | 11779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci potrivite
  • o ceapa mica
  • cateva fire de patrunjel
  • 50 gr cascaval
  • vegeta
  • unt
  • foaie pergament si folie de aliminiu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la cuptor:

Ciupercile se curata si se scoate coada. Se pun in tava pe foaia de pergament.

Coditele se taie marunt cu ceapa si se pun in tigaie cu putin unt sa se rumeneasca,apoi se adauga vegeta si patrunjelul.

Dupa ce este gata umplutura,in ciuperci se pune cate un varf de cutit de unt si apoi umplutura. Deasupra se pune cascaval ras sau taiat bucatele mici ca sa nu iasa din ciupeca.
 Peste tava se pune folie de aluminiu si se baga la cuptorul incins in prealabil si se da temperatura la jumatate. Cu 5 min inainte de a scoate de la cuptor,se ia folia de aluminiu si se mai baga la cuptor pt a prinde cascavalul crusta.

Se manca caldute. Pofta Mare!!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute