Ciuperci gratinate cu orez si mozzarella

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 6 Aug 2010 | 7821 vizualizari

 

in cuvinte nu se poate exprima gustul ,e super bun sincer incercati

 

INGREDIENTE

  • 18-20 ciupercute champinion
  • 1 punga de orez galben congelat cu cu legume si piept de pui
  • 100 g mozzarella
  • 3 linguri de unt
  • sare
  • 2 linguri ulei -pt prajit ciupercile
  • piper alb
  • rosii chery si patrunjel verde-decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci gratinate cu orez si mozzarella:

O mancare si usor de facut si foarte buna

Se pun 2 linguri de unt sa se topeasca apoi se pune orezul cu legume si se lasa la foc potivit aproximativ 8 minute dupa care se stinge focul.

ciupercutelor li  se scot piciorusele  si se curata apoi se prajesc in putin ulei cu sare si piper pe ambele parti.

Se unge un vas de yana cu unt apoi se pun ciupercutele prajite dupa care se pune orezul galben cu legume si carne dupa care se pune mozzarella si se da tava la microunde  3-4 minute,sau la cuptor dar ai mei nu au mai avut rabdare,oricum toate erau calde,trebuia sa se topeasca mozzarella doar

Se decoreaza cu rosii cherii ,ciupercute prajite si patrunjel verde

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci gratinate cu orez si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu chiftelute