Ciuperci cu ricotta si pesto

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2010 | 7443 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei de masline, plus pentru vas
  • 300 gr amestec de ciuperci
  • 200 gr branza ricotta
  • 2 linguri pesto
  • 2 catei de usuroi, tocati marunt
  • 25 gr parmezan ras
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu ricotta si pesto:

Se incalzeste cuptorul la 200⁰C.Se unge un vas termorezistent cu putin ulei de masline.
Intr-un bol se amesteca branza ricotta cu 2 linguri pesto si cateii de usturoi tocati.Se aseaza ciupercile in vas, intr-un singur strat, iar deasupra se imprastie amestecul cu ricotta.Se presara totul cu parmezanul ras,se stropeste cu 1 lingura ulei de masline si se da la copt 20-30 minute, pana cand branza s-a rumenit usor.
Dupa ce s-au copt, se scot din cuptor, se presara cu patrunjel tocat si se servesc cu paine crocanta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu ricotta si pesto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]