Ciuperci cu pui in sos de vin alb

de ralu_ca in Pui, 7 Sep 2014 | 8106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa rosie
  • 1 capatana usturoi
  • 600 g ciuperci
  • 1 piept de pui
  • cateva rosii
  • 50 ml suc rosii
  • 1 ardei gras
  • 2-3 linguri smantana
  • 1 pahar vin alb
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 40 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu pui in sos de vin alb:

Am topit untul in tigaie, am adaugat ceapa si usturoiul tocate marunt si le-am calit cateva minute, amestecand continuu. Am adaugat ciupercile si ardeiul gras tocate grosier si am lasat sa fiarba la foc mediu cateva minute. Intr-o alta tigaie am rumenit puiul taiat cubulete, dupa care am adaugat in tigaia cu ciuperci. Rosiile le-am taiat cubulete pe care le-am adaugat alaturi de sucul de rosii si vin. Am fiert approx 10 minute cu capacul pus. Dupa ce scade, am pus smantana, sare, piper, iar la final am asezonat cu patrunjel tocat.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu pui in sos de vin alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]