Ciuperci cu praz, gogoșari în sos de muștar la Zepter

de Panacris in Mancaruri de post, 13 Mar 2014 | 3819 vizualizari

 

O mâncărică tare bună pentru zilele de post ;)

 

INGREDIENTE

  • Praz 2 bucăți,
  • Ulei de măsline 2 linguri,
  • Ciuperci champignon 500 g.,
  • Gogoșari în sos de muștar a la Panacris cca. 4 bucăți.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu praz, gogoșari în sos de muștar la Zepter:

Prazul se curăță, se taie rondele și se pune la călit cu puțin ulei de măsline, în minunatul vas Zepter. Se lasă la foc mic cca 4 minute, până ce acul indicator de pe capac ajunge în zona verde. Apoi se adaugă ciupercile curățate și feliate, gogoșarii feliați conservați în sos de muștar, se amestecă și se lasă la gătit la foc potrivit cca. 8 minute, până ce acul indicator de pe capac ajunge la finalul zonei verzi. Se oprește focul și se lasă la gătit fără foc, cca. 25 de minute. Când a ajuns indicatorul termocontrolului în zona bej, mâncărica e gata. Se servește ca atare, sau cu mămăligă;) Am servit alături de tagliatelle cu roșii a la Panacris, rețeta aici: http://www.bucataras.ro/retete/tagliatelle-de-casa-colorate-natural-57046.html ! ;)

TIPS-URI

1

Nu e nevoie să asezonați de sare, piper și mirodenii, gogoșarii conservați în sos de muștar, lasă o aromă deosebită ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu praz, gogoșari în sos de muștar la Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata broccoli

de MarioC 1

ieri la 20:05

Placinte cu branza dulce - Bune ca la mama acasa

de laura_n 7

ieri la 13:58

Tiramisu Raffaello - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

ieri la 10:38

Aripioare de pui glazurate cu sos de soia - Delicioase și ușor de făcut

pe 11.08 la 09:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pilaf din orez si bulgur cu snitele de pleurotus