Ciuperci cu branza

de dantes in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2013 | 3262 vizualizari

 

O reteta rapida si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 100 g branza
  • 50 ml.ulei
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu branza:

Se spala ciupercile ,se taie coditele si se pune in fiecare palarie cate o felie de branza,se sareaza dupa gust.

Se aseaza intr-o tava cu putin ulei si se dau la cuptor cam 20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute pariziene - a la Giada