ciulama de pui

de madab in Pui, 22 Iul 2015 | 5074 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe mici
  • 500g carne de pui (copanele si aripioare )
  • 450g smantana
  • sare
  • cimbru
  • faina
  • patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ciulama de pui:

Carnea se spala si se pune la fiert la foc mediu. Cand este fiarta se scoate si se lasa la racit. Se desprinde carnea de  pe os.

Ceapa se curata si se toaca marunt. Se pune intr-o oala cu putin ulei si se caleste. Se adauga carnea si putina zeama in care a fiert carnea. 

Smantana se amesteca cu putina faina si  se pune in oala cu carnea.  Se amesteca si se adauga putina sare si cimbru.

Se lasa la fiert la foc mic  pana se ingroasa. 

La sfarsit se pune patrunjelul tocat.

Pofta buna ! ! ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu pulpe de pui