Ciulama de pui

de Gicuta in Pui, 27 Mai 2015 | 14623 vizualizari

 

O mancare delicoasa care se prepara repede.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 100 ml smantana pt.gatit
  • 4 linguri cu faina
  • 100 ml ulei
  • marar
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Pulpele de pui le curatam si le spalam, apoi le punem la fiert cu un praf de sare. Cand dau in clocot, inlaturam  spuma si adaugam ceapa  tocata marunt si morcovul dat pe razatoare.

Cand a fiert carnea, o scoatem pe o farfurie.

Punem uleiul intr-o cratita si cand sfaraie adaugam faina. Amestecam bine, o lasam 1-2 minute (fara sa se rumeneasca) , dupa care subtiem cu  zeama in care a fiert puiul si amestecam repede cu un tel sa nu se formeze cocoloase. Fierbem sosul la foc mic 10-15 minute,apoi adaugam carnea care a fost aleasa de pe oase.La sfarsit punem si  smantana si mai lasam sa fiarba 3-4 minute.Condimentam cu sare si piper. Se serveste fierbinte, cu mamaliguta.Pofta buna!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume la tigaie