Ciulama de pui

de geobucataras in Pui, 31 Ian 2015 | 4508 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele
  • o ceapa
  • un ardei gras verde
  • ulei
  • o cana lapte
  • 2 linguri faina
  • smantana 20-25% grasime 300 gr
  • delicat de legume si un pic de gaina
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Ceapa o tocam marunt la fel si ardeiul.

Intr-un ceaunel calim ceapa si ardeiul, dupa care punem ciocanele (eu le-am dezosat si le-am taiat cubulete) si punem apa cat sa acoperim carnea. Lasam sa fiarba.

Cand a fiert carnea facem ingrosala pentru ciulama. Intr-un castron punem faina, dupa care adaugam laptele si amestecam bine cu telul. Dupa ce amestecam bine punem smantana, dam focul incet, luam un pic de zeama si o amestecam cu ingrosala, apoi o turnam peste tocanita si amestecam continuu.

Punem piperul si delicatul, dar amestecam continuu sa nu se lipeasca.

Simplu ca buna ziua.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci si mamaliguta