Ciulama de pasare

de Miha in Pui, 5 Aug 2009 | 9351 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 bucata de telina
  • 200 g smantana
  • 1 lingura faina
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pasare:

Se pune carnea la fiert cu zarzavat si sare.

Cand este aproape gata,se strecoara supa,iar zarzavatul il mixam,dupa care il suspendam in supa.

Faina o amestecam cu smantana si o "desfacem" putin cate putin cu supa.Punem din nou la fiert,pana se ingroasa.

Cand s-a ingrosat suficient se pun cubuletele de carne,se potriveste gustul de sare si piper.

Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Miha 1

05.08.2009, 11:09

Ma bucur draga Sandytza ca am putut fi de folos!

cireaselili 1

28.09.2010, 09:11

foarte bine arata.O sa o incerc dar nu stiu de care smantana trebuie,un anumit tip?

Miha 1

28.09.2010, 09:59

Cireaselili, eu de obicei folosesc smantana grasa de cel putin 20% grasime.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
O idee de pranz-orez cu marar in vas de lut cu snitzele