Cipsuri din dovlecel verde la cuptor

de Gherca Daniela in Mancaruri de legume, 9 Aug 2016 | 2757 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel verde
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cipsuri din dovlecel verde la cuptor:

Spalam dovlecelul, il stergem si il taiem felii subtiri( ori cu razatoare speciala de feliat, ori cu un robot de bucatarie cu lama speciala de feliat). Feliile obtinute le saram usor si le lasam 10 minute pana  lasa apa din ele, apoi le stergem cu un servetele de bucatarie si le asezam intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt. Feliile de dovlecel le asezam una langa alta, putin suprapuse (sodateste)  apoi condimentam cu piper si ii stropim cu ulei de masline ( daca ii doriti mai sarati puteti sa le mai puneti sare, dar avand ii vedere ca am pus sare la inceput am evitat acest lucru). Dam la cuptor pentru  jumate de ora intorcand tava din 10 in 10 minute sa nu se arda, eu i-am lasat putin cam mult :D Au iesit niste cipsuri tare gustoase si sunt minunate pentru perioada verii!   

Daca ti-a placut reteta noastra "Cipsuri din dovlecel verde la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

AndrutzaP 1

09.08.2016, 09:25

Gherca Daniela 1

10.08.2016, 09:00

Multumesc!

mirela0911 1

14.08.2016, 10:36

Interesante!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Icre de fasole