Ciorbita de pui

de Larisel in Ciorbe, 9 Dec 2013 | 5502 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare plus o spinare taiata in doua
  • 2 morcovi
  • un pastarnac micut
  • cateva felii de telina
  • o ceapa medie
  • 2 linguri bulion sau suc de rosii
  • o lingura de ulei
  • 500 ml bors
  • sare
  • patrunjel
  • taietei
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de pui:

Pregatim carnea si apoi o punem intr-o oala in care adaugam apa in functie de cata cantitate de ciorba vrem sa facem. Eu am pus cat sa le acopere si sa le depaseasca cu 2-3 degete. Punem apa si sare si lingura de ulei.

Legumele le taiem ca pentru ciorba, morcovul cubulete sau felioare, ceapa marunt, pastarnacul si telina la fel marunt. Le mai putem da si pe razatoare, acum depinde de fiecare cum prefera. 

Cat timp pregatim legumele, verificam si carnea, o spumam si apoi cand s-a fiert(furculita intra usor) le adaugam si pe acestea.

Cand legumele sunt aproape fierte punem bulionul sau sucul de rosii si apoi borsul.

Lasam borsul sa fiarba, verificam gustul si punem taieteii.

Cand este aproape gata, punem si patrunjelul tocat, lasam sa dea un clocot si ciobita este numai buna de papat!

 

TIPS-URI

1

Mie imi place si leusteanul..dar din pacate nu am avut la momentul in care am facut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]