Ciorbita de pui

de corina241 in Ciorbe, 19 Oct 2010 | 4251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2aripi de pui
  • spinarea,pipota ,inimioara si gatul
  • 2 cepe potrivite
  • 2 morcovi
  • telina
  • 1 pastarnac
  • 2 cartofi mari
  • 1 ardei gras
  • 1/2 cescuta mica de rosii in bulion
  • 1 ghem de fidea
  • 2 oua
  • sare
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de pui:

carnea se spala bine si se pune la fiert cu putina sare intr-o oala de 3,5 litri(asa am folosit eu).se da un clocot si apoi se strecoara sau se ia spuma fara a mai fi strecurata.in acest timp am pregatit legumele(le-am spalat,curatat si apoi le-am dat pe razatoare,exceptand cartofii pe care i-am taiat cubulete si ceapa+ardeii pe care le pun intregi).astfel pregatite le adaugam peste supa in care fierbe carnea si lasam la foc potrivit 40 minute.dupa aceea adaugam rosiile in bulion si asteptam sa dea un clocot(5 minute apox).ghemul de fidea il sfaramam in mana si-l punem in oala(fiind subtire se umfla imediat).batem ouale cu putina sare si le adaugam peste ciorbita amestecand usor.punem apoi sare dupa gust.inchidem aragazul si adaugam verdeata spalata si tocata in prealabil.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de legume, dres cu smantana