Ciorbica de dovlecei

de lacrimioara in Ciorbe, 16 Dec 2010 | 5420 vizualizari

 

este o ciorbica inventata de mine care a iesit foarte gustoasa din pacate nu am poze mai multe ca nu am mai avut baterie la telefon

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei potriviti,
  • un pastranac,
  • o ceapa,
  • un morcov mai mare sau 2 mai mici,
  • un ardei rosu,
  • 2 linguri de orez,
  • un ou,
  • sare,
  • otet,
  • 2 linguri ulei,
  • cateva frunze de leustean,
  • smantana la alegere.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbica de dovlecei:

Taiem ceapa solzisori o prajim in ulei impreuna cu morcovul razalit foarte putin 1 minut, adaugam apa nu am socotit dar cam 3 litri ,adaugam pastarnacul si el dat prin razatoare,ardeiul tocat, orezul care in prealabil l-am spalat bine, dovlecei spalati curatati si taiati cubulete si sarea dupa gust. Dam la fiert circa 25- 30 minute. La final spargem un ou il batem bine  si il punem treptat in ciorba (eu l-am pus printr-o sita ca sa iasa zdrente subtiri) Punem otet dupa gust mai lasam un minut dupa care oprim focul si adaugam leusteanul si gata se serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbica de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta