Ciorba taraneasca de vacuta

de alinutzika in Ciorbe, 27 Iul 2011 | 11555 vizualizari

 

Aceasta e varianta mea de ciorbita, pe gustul nostru. Ne-a luat pofta inainte si am uitat sa fac poza si la farfuria cu supa...asa ca o prezint "direct de la sursa"...:))

 

INGREDIENTE

  • 2-3 oase mici de vita(cu carne pe ele:))
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei mare
  • 2 rosii
  • 3 cartofi medii
  • 1 mana de fasole verde-pastai
  • 1/4 de varza
  • sare, piper, vegeta(cu gust de vita)
  • bulion
  • ulei de masline
  • smantana
  • otet
  • patrunjel, telina (frunze)
  • tarhon, marar (optional)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de vacuta:


Se toaca ceapa, morcovul si ardeiul si se pun la calit in putin ulei, la foc slab. Cand sunt aproape calite, se adauga rosiile taiate si se mai lasa 5 minute. Se umple oala cu apa si se adauga oasele. Cand sunt pe jumatate fierte, se adauga cartofii cubulete, varza fideluta si pastaile rupte in bucati mai mici. Cand toate sunt aproape fierte, se scot oasele si se ia carnea de pe ele, se taie mai marunt si se adauga in ciorba. Se pun si bulionul si condimentele, dupa gust.
Se mai lasa sa fiarba 5 minute apoi se opreste focul. Se adauga smantana si verdeata tocata marunt. Se acreste cu otet sau ce vreti voi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]