Ciorba taraneasca de purcel

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 7 Oct 2019 | 5443 vizualizari

 

 La bogatia de legume gustoase este pacat sa nu faci o ciorba cu de toate. Daca mai pui si putina carnita de gust si mai bine !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de purcel taiata cuburi
  • 200 gr conopida [tulpini si frunze ramasa de la salata ]
  • 200 gr cartofi cubulete
  • 200 gr fasole verde fideluta -taiata bucati
  • 200 gr fasole rosie boabe -fiarta
  • 100 ml ulei floarea soarelui
  • 4 ardei mici -culori diferite
  • 2 cepe rosii
  • 2 morcovi
  • 2 rosii tocate
  • 2 tulpini leustean verde
  • 1 telina mica
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de purcel:

  1. Radacinoasele, ceapa si ardeii se spala se curata si se taie marunt.
  2. Prajiti usor carnea in ulei si adaugati legumele maruntite.
  3. Sotati totul 5 minute si adaugati 2.5 l apa.
  4. Sarati si puneti si fasolea verdela fiert.
  5. Dupa 20 minute cand radacinoasele sunt patrunse, puteti pune cartofii, conopida si leusteanul tocat marunt.
  6. Cand toate ingredientele sunt fierte, adaugati fasolea boabe si rosiile tocate.
  7. Mai dati un clocot si piperati.
  8. Gustati si sarati daca mai este nevoie.
  9. Serviti ciorba taraneasca de purcelus presarata cu patrunjel verde si insotita de ardei iuti.

           Pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de purcel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de legume