Ciorba saseasca cu hrean

de MyFancyCake in Ciorbe, 20 Ian 2012 | 13101 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr arnita de porc (costita/oase garf)
  • 1 morcov,
  • 1 ceapa,
  • 6 cartofi medii,
  • 2 linguri mari de hrean ras,
  • 2 linguri otet,
  • cimbru.,
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba saseasca cu hrean:

Fierbem carnea de porc si cand este aproape gata adaugam morcovul ras pe razatoarea mica si ceapa taiata cubulete. Fierbem 15 minute apoi adaugam si cuburile de cartofi. Adaugam sare dupa gust.

Dupa ce sunt fierti cartofii adaugam hreanul ras, cimbrul si otetul.

Servim ciorbita cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba saseasca cu hrean" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

alinutzika 1

21.01.2012, 15:53

interesant!
am s-o incerc!

straniero78 1

28.01.2012, 18:58

astazi am preparat-o...e foarte gustoasa...aduce cu borsul de urzici de primavara

Panacris 1

27.10.2015, 09:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole pastai cu aripi de pui