Ciorba rosie cu perisoare din cartofi (prajiti)

de Valclaudia in Mancaruri de post, 5 Aug 2018 | 7825 vizualizari

COMENTARII (19)

RODIMUR 1

05.08.2018, 19:37

Ce idee grozava ai avut, sa faci perisoare din cartofi...! Cred ca au un gust tare bun...!

mirela0911 1

05.08.2018, 19:38

Foarte interesante perisoarele iar ciorba arata grozav de bine!

Valclaudia 1

05.08.2018, 19:40

da, noua ne-au placut mult, mai ales datorita texturii foarte pufoase
Multumiri pentru apreciere...

Valclaudia 1

05.08.2018, 19:41

Merci Mirelusa! Si tu ma faci sa salivez deseori privind preparatele tale, sa stii!

Bucataras Diana 1

05.08.2018, 19:44

Yammi

mirela0911 1

05.08.2018, 19:53

madi_marin 1

05.08.2018, 19:55

Interesante perisoarele!

MotanLaOale 1

05.08.2018, 20:07

Merisor 1

05.08.2018, 21:20

Ce bunătate!

Ina 1

05.08.2018, 21:56

super ideea cu perisoarele Bagam reteta la seif

Rahela Velicu 1

06.08.2018, 00:20

O bunatate!

miki_a 1

06.08.2018, 08:30

O ciorbiță tare interesantă! O voi proba cu siguranță!

Rocsi 1

06.08.2018, 11:06

Ce idee faina! Bravo Claudia!

dantes 1

06.08.2018, 13:10

Buna!

xana 1

06.08.2018, 22:35

Buna idee

Ksenya 1

08.08.2018, 08:47

Autentica abordare!

Gheorghita_T 1

18.08.2018, 09:32

O reteta foarte ingenioasa!

Sidy 1

22.11.2018, 07:25

Delicioasa de post !

RuxyRux 1

28.10.2020, 21:01

Originala Val interesanta reteta de perisoare...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de naut