dandanutza,incearca in amestecul de ou cu smantana(dar atentie,nu oua ci numai galbenusurile cum ai scris si tu-multi pun oul cu totul),pune si 2linguri faina,apoi incorporeaza usor ,tot cu oala trasa de pe foc(nu pe jos),amestecand cu o furculita la suprafata ciorbei.pt culoare,caleste putin morov ras in 2-3linguri ulei
dana,eu cand fac ciorba asta,o fac intr-o oala de 6l,deci 2linguri de faina nu fac decat sa-i dea consistenta diferita fata de ciorbele obisnuite,asa cum am papat in retaurante
asa este sivioara, este o bunatate, eu abia acum am facut-opt prima oara, de mult o aveam in plan insa am uitat, eu sunt innebunita dupa ciorba de burta, dar sotul meu nu manaca si ca sa fac doar pt mine, nu prea imi vine, dar cu ciorba asta l-am facut si pe sotul meu sa manance, asa ca o voi face mereu