Ciorba radauteana

de JulyCris in Ciorbe, 21 Ian 2014 | 6740 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare de pui
  • 2 cepe intregi
  • 1-2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 radacina patrunjel
  • o galetusa smantana
  • 5 galbenusuri
  • otet sau lamaie pt acrit
  • usturoi
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Pieptul de pui se pune intreg, la fiert in apa. Se ia spuma, iar cand nu se mai produce spuma se adauga legumele curatate si taiate in doua.
Se lasa la fiert pana se inmoaie, se scot din zeama care au fiert; pieptul de pui se taie fasii subtiri si se pune in zeama ramasa.Se mai lasa 5 minute, pana dau in primul clocot.Se opreste focul. Galbenusurile se bat bine cu smantana, se adauga un polonic cu supa. Se adauga apoi in oala si se amesteca bine. Usturoiul se piseaza si se adauga in oala. Se adauga sare si otet dupa gust (otet se mai poate adauga in momentul servirii, in farfurie,ca dealtfel si usturoiul.) 

TIPS-URI

1

Morcovul l-am dat pe razatoare si l-am calit in 3-4 linguri cu ulei. Ii da acea culoare...un galben frumos(ca la restaurant).

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana