Ciorba radauteana

de silvi0ara in Ciorbe, 14 Feb 2010 | 4748 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui intreg
  • 2 morcovi,
  • 1 pastarnac,
  • 1 ceapa,
  • 1 ardei gras,
  • telina.
  • 5 galbenusuri,
  • 200 gr.smantana,
  • 2 linguri de faina,
  • 7-8 catei de usturoi,
  • zeama de la 2 lamai,
  • sare si piper dupa gust,
  • 1-2 cuburi delikat pentru cine prefera.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga zarzavatul intreg,se adauga condimentele si se lasa pe foc pana ce se desprinde carnea de pe oase.

Se scoate puiul si se lasa la racit iar zarzavatul se scoate si el.Zeama trebuie sa fie fara legume.(pot fi consumate ca atare)Apoi se adauga zeama de lamaie,usturoiul pisat,iar galbenusurile se freaca cu 2 linguri de faina si smantana si se subtiaza cu 1-2 polonice de supa,se toarna peste ciorba.

Cand puiul s-a racit,se scoate pielita si toata carnea de pe oase si se adauga in ciorba bucatele.Se mai lasa sa dea un clocot si e gata.Cine prefera poate sa puna otet in loc de lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Teo 1

14.02.2010, 20:41

incarcata cu smantana cum sa nu fiebuna!

violette 1

15.02.2010, 13:35

yammy, yammy

niky 1

27.08.2010, 14:26

ce bun!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu nucă - Super delicioase și extra rapide

pe 18.10 la 13:57

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

pe 18.10 la 13:33

Desert Amarela - Reteta delicioasa, la pahar

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]