Ciorba din oase de porc

de Lau in Ciorbe, 30 Ian 2016 | 5833 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oase mari cu carne
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 pastarnac
  • cartofi
  • 2 cepe
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 rosii
  • patrunjel
  • leustean
  • sare
  • piper
  • bors acru
  • 1 ou
  • 100 ml smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din oase de porc:

Carnea spalata bine o punem la fiert in apa fierbinte,o fierbem cateva clocote dupa care aruncam apa, trecem carnea pe sub un jet de apa.

Punem carnea din nou la fiert in apa cu putina sare si lu-am spuma de cate ori este nevoie.

Intre timp intr-o tigaie calim ceapa tocata marunt intr-o lingura de untura (sau ulei), adaugam morcovul dat prin razatoarea mica, calim putin dupa care adaugam ardeii tocati marunt si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam 1 pahar apa, rosiile tocate si pasta de tomate.

Amestecam si lasam putin pe foc dupa care adaugam in vasul cu carne, adaugam pastarnacul tocat marunt si cartofii taiati cuburi.

Cand cartofii sunt fierti adaugam borsul acru (dupa gust) leusteanul tocat marunt, sare,piper dupa gust si mai lasam cateva minute pe foc.

La final am batut un ou cu smantana si putina zeama de la ciorba, adaugam si patrunjelul verde tocat si adaugam in ciorba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din oase de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba din oase de porc