Ciorba de varza chinezeasca cu afumatura

de Valclaudia in Ciorbe, 18 Aug 2013 | 11047 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 frunze de varza chinezeasca
  • cca 500 gr. piept de porc afumat
  • 1 ceapa
  • 500 ml suc de rosii
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita de chimen
  • 50 gr. paste fainoase marunte
  • verdeata de presarat deasupra la final
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza chinezeasca cu afumatura:

Spalam pieptul de porc afumat si il taiem cubulete.

Prajim cubuletele in oala in care dorim sa fierbem ciorba, pana devin aramii.

Ceapa si frunzele de varza se spala si se taie cubulete.

Adaugam ceapa tocata,o lasam sa se caleasca cca 2 minute.

Adaugam sucul de rosii, foaia de dafin, chimenul,sare si piper lasam sa fiarba acoperit 15 minute.

Adaugam 3 l apa, cand da in clocot punem varza taiata cubulete.

Fierbem la foc mic pana se inmoaie varza. Adaugam pastele fainoase, mai fierbem 2-3 minute, presaram verdeata tocata si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza chinezeasca cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza cu oase de porc afumate