Ciorba de vacuta

de izulika in Supe/Ciorbe, 17 Mai 2010 | 24192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de vita fara grasime
  • 2 morcovi
  • 1 ardei verde
  • 2 ceape
  • 2 cartofi 
  • 2 linguri ulei
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3-4 linguri pasta tomate(sau rosii tocate marunt)
  • sare de lamaie
  • bors pudra pt ciorba de vacuta
  • sare
  • piper
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Se taie carnea cubulete si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece.Cand da in clocot se aduna spuma de cate ori este nevoie  si se lasa sa fiarba inca 20 de minute.Intre timp se curata morcovul,ardeiul, cartofii si ceapa apoi morcovul,cartofii si ardeiul se taie cubulete iar ceapa se toaca marunt.Dupa cele 20 de minute se adauga peste carne 2 linguri de ulei,ceapa,morcovul si ardeiul.Cand carnea este fiarta se adauga pasta de tomate sau rosiile,si cartofii,dupa ce totul este fiert se adauga sare,piper, borsul pt ciorba de vacuta,usturoiul tocat marunt si se acreste cu sare de lamaie dupa gust.Se i-a de pe foc si se adauga leustean proaspat tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (10)

izulika 1

17.05.2010, 21:31

nadina73 1

17.05.2010, 23:37

si eu vreau am pus 5 furcu,trebuia lingurie super buna si arata grozav de bine

elena1988 1

19.01.2011, 10:47

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi ca la bunica